Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Den Haag

HappyNurse Den Haag
Postbus 81007
3009 GA Rotterdam

Lylantse Plein 1-011
Capelle aan den IJssel

T 070 262 90 60
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  bullet active Ga naar Thuiszorg Den Haag 

  

banner den haag
 

Recente banen - Den Haag

 

Over deze vestiging

HappyNurse Den Haag heeft als doelstelling om de allerbeste zorg zo efficiënt mogelijk te leveren. Op HappyNurse Den Haag kunt u altijd een beroep doen om uw roosters te optimaliseren, ook als er last-minute geschakeld moet worden. Uw continuïteit van zorg en dienstverlening is bij ons in goede handen, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij weten hoe belangrijk het is voor u om gemotiveerde en deskundige mensen te hebben. Op de mensen van HappyNurse kunt u rekenen. Voor uitzendkrachten kunt u overal terecht. Voor betrokken en deskundige collega’s, of dit nu om vaste krachten of tijdelijke krachten gaat, is HappyNurse de juiste partij. Wij maken dus graag de perfecte match tussen de zorgprofessional en uw zorginstelling. Dat is onze passie!p>

Voor iedereen met een 'zorghart'

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek in Den Haag en omstreken naar gemotiveerde medewerkers met een 'zorghart'. Of je nu het liefst in het ziekenhuis werkt of in de GGZ of een verpleeg- of verzorgingshuis of dat je een echte "thuiszorgtijger" bent, HappyNurse heeft voor jou de werkplek waar je het beste tot je recht komt en waar je je het prettigst voelt. Door de ervaring in de zorg, weten wij wat de wensen en behoeften kunnen zijn van zowel de zorgverlener als de zorginstelling. De zorgvrager staat bij onze medewerkers centraal. Graag willen wij bijdragen aan de perfecte en tegelijkertijd ook efficiënte samenwerking.

Over de vestigingsmanagerBanner Vestigingen DenHaag2

De vestiging Den Haag wordt gerund door Nelson en Denise Soares. Nelson Soares heeft 15,5 jaar met volle overgave gediend bij Defensie en heeft heel wat jaren de functie Algemeen Militair Verpleegkundige gehad en tevens is hij instructeur geweest op het IDGO (Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen). Nelson heeft zich nu volledig gericht op zijn vestigingen van HappyNurse maar draait zelf als verpleegkundige ook nog verschillende diensten om zich bekwaam te houden, de klanten beter te leren kennen om zo de juiste zorgprofessional te kunnen aanbieden en hij de zorg een warm hart toedraagt.

Denise komt uit het bedrijfsleven en had altijd de droom om zelf te gaan ondernemen. Zij miste in het bedrijfsleven de voldoening uit haar werk en trok steeds meer naar de zorg. Deze kans om HappyNurse Den Haag te beginnen was voor haar een fijne balans tussen het bedrijfsleven en de zorg. Wat is er nou mooier dan van een relatie terugkrijgen dat ze erg tevreden zijn? Dat je juist die verpleegkundige hebt ingezet waardoor de cliënt de meest optimale zorg heeft gekregen? Daar staat HappyNurse Den Haag voor: de juiste professionals inzetten bij de juiste zorgvragers of instelling, want de zorgvrager staat bij ons centraal.

 

<!--[if gte mso 9]>