Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Doetinchem

HappyNurse Doetinchem
Postbus 695
7000 AR Doetinchem

T 088 - 07 00 200
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HappyNurse vestiging Doetinchem
 

Over deze vestiging

In navolging van onze vestiging in Utrecht waar wij vanaf 2008 al succesvol werkzaam waren binnen justitiële instellingen, de verslavingszorg, psychiatrie en de maatschappelijke opvang, richten wij ons nu op instellingen in het oosten van het land. Sinds juli 2013 zijn we dan ook in Doetinchem gevestigd.

Voor de vestiging Doetinchem zijn we altijd op zoek naar goede verpleegkundigen en verzorgenden. Wij nemen onze ervaring vanuit Utrecht mee om ook in Gelderland te zorgen voor leuke opdrachten en de juiste match. HappyNurse Doetinchem is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, sluiten aan op je kennis, ervaring en wensen. Het leveren van kwalitatief goede diensten en begeleiding (zelfs op de werkvloer) zijn de kenmerken van HappyNurse Doetinchem.

Laatste nieuws

Voor onze nieuwe regio in het Oosten werkt Doetinchem nauw samen met HappyNurse Hardenberg. Samen zullen de vestigingsmanagers gebruik maken van de opgedane ervaring om ook de regio van Oost Nederland tot een succes te maken.

Over de vestigingsmanager

Rudi Liebrand is vestigingsmanager van de vestiging Doetinchem. Hij is zelf afkomstig uit het werkveld. Hij kent de inhoud en de werkzaamheden die jij gaat uitvoeren. In de instelling waar medewerkers worden ingezet heeft hij vaak zelf eerst gewerkt om de werkvloer te leren kennen en te weten waar hij je gaat plaatsen. Daarom is hij als geen ander in staat te bepalen of jij met jouw kwalificaties en voorkeuren goed bij de opdrachtgever past. Rudi heeft veel ervaring opgedaan binnen de psychiatrie, verslavingszorg en justitiële inrichtingen. Indien nodig kan en zal hij je op de werkvloer inwerken en begeleiden. Door professionals, voor professionals dus.