Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Heerenveen

HappyNurse Heerenveen
Berthina Peenstra
Postbus 406
8440 AK Heerenveen

   
M 06 - 11 27 19 54 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
  Ga naar: Heerenveen Thuiszorg >
Happ Nurse Utrecht 0275
 

Recente banen - Heerenveen

Verzorgende (IG)
 

Over deze vestiging

HappyNurse Heerenveen is werkzaam in heel Friesland. In dit gebied zijn wij uw partner in flexibele zorg, werving en selectie, en payroll service voor ziekenhuizen, thuiszorg, ouderenzorg en andere zorginstellingen. HappyNurse staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid waar instellingen op kunnen bouwen. Onze werkwijze is persoonlijk waarbij uw continuïteit van zorg en dienstverlening bij ons in goede handen is. HappyNurse Heerenveen staat dan ook 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om uw aanvragen te behandelen.

Kandidaten
Wij zoeken verzorgenden en verpleegkundigen die een flexibele en afwisselende baan in de zorg zoeken. Maar ook als je zelf wilt bepalen hoeveel uur, wanneer en welke diensten je wilt werken, is HappyNurse voor jou de aangewezen werkgever. Ook als ZZP’er kun je via ons bemiddeld worden naar korte of langere opdrachten. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Over de vestigingsmanager

Berthina Peenstra is op 1 april 2015 met de vestiging Heerenveen gestart.Happ Nurse Utrecht 0255

Mijn naam is Berthina Peenstra, ik ben vestigingsmanager van HappyNurse Heerenveen. Ik heb bijna 10 jaar als verpleegkundige gewerkt waarbij ik steeds meer taken ben gaan uitvoeren met betrekking tot het managen van de zorg. Begin 2015 besloot ik, na enkele enthousiasmerende gesprekken, vestigingsmanager te worden van HappyNurse. In deze nieuwe functie kan ik mijn ervaring als verpleegkundige goed gebruiken. Mijn doel is dan ook het op de juiste plek plaatsen van verzorgenden en verpleegkundigen binnen zorgorganisaties.