Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging sittard

HappyNurse Sittard
Ruijtersweg 14
6101 VR Echt

M 06 - 83 21 09 89
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
 bullet active Ga naar Thuiszorg Sittard
lestari sttard

Recente banen - Sittard

 

Over deze vestiging

HappyNurse Sittard opende haar deuren op 1 juli 2013 en daarmee werd HappyNurse Limburg een feit. HappyNurse Sittard levert aan de meest uiteenlopende instellingen en organisaties:

  • verzorgings- en verpleeghuizen
  • organisaties voor verstandelijk gehandicapten
  • ziekenhuizen
  • jeugdzorg
  • thuiszorgorganisaties
  • revalidatiecentra
  • huisartsenpraktijken
  • psychiatrische instellingen en penitentiaire inrichtingen

HappyNurse Sittard heeft een groot bestand van breed inzetbare verpleegkundigen, verzorgenden, SPW'ers, persoonlijk begeleiders, pedagogen, psychologen, zorgmanagers en teamleiders, een ziekenhuisapotheker, een clown voor ouderen en gehandicapten, een sportleraar die ervaring heeft met ouderen, een autismespecialist en een speltherapeute ingeschreven. Door de brede kijk op zorg en de ruime ervaring van HappyNurse Sittard kunnen vele verschillende kandidaten goed beoordeeld worden en ingeschreven. HappyNurse Sittard zorgt voor een deskundige en adequate match.

HappyNurse in Limburg worden?

Of je nu een opleiding hebt in de verpleging of verzorging of je hebt een opleiding in de pedagogische of sociale sector, op HBO of MBO niveau, iedereen met een opleiding in deze richting kan zich aanmelden en wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. HappyNurse Sittard heeft een baan waar jij Happy van wordt. Neem direct contact op.

Over de vestigingsmanager

Lestari Faber is in 1981 gestart met de opleiding tot A-verpleegkundige en vervolgens als operatieassistente. "Ruim 20 jaar heb ik dit beroep op allerlei verschillende afdelingen in het ziekenhuis met heel veel plezier uitgevoerd". Na haar HBO opleiding zorgmanagement is zij verder gegaan in leidinggevende functies en in 2003 een overstap gemaakt naar de verstandelijk gehandicaptenzorg. "In mijn laatste functie ben ik unitmanager geweest van een grote unit met licht verstandelijk gehandicapten met ernstige gedragsproblematiek." In 2013 heeft zij de stap genomen om zelfstandig verder te gaan als vestigingsmanager van HappyNurse in Limburg. "Mijn doel om de juiste medewerkers op de juiste plekken te krijgen en om samen met organisaties op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor hun personeelsproblemen zijn mijn grootste uitdaging. Het is heerlijk om alle ervaring die ik in de jaren heb opgedaan hierbij optimaal in te zetten en te gebruiken."