Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestigingen in Utrecht

   

HappyNurse Utrecht
Rudi Liebrand
Postbus 695
7000 AR Doetinchem

T 088-07 00 200
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

De vestiging Utrecht is al vanaf 2008 succesvol werkzaam binnen justitiële instellingen, verslavingszorg, psychiatrie en maatschappelijke opvang. De vestiging richt zich recentelijk ook op ziekenhuizen, verpleging, verzorging en gehandicaptenzorg.

Voor de vestiging Utrecht zijn wij altijd op zoek naar goede verpleegkundigen en verzorgenden voor alle sectoren in de gezondheidszorg. HappyNurse Utrecht is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en wij sluiten aan op jouw kennis, ervaring en wensen. 

 

Over de vestigingsmanager Rudi Liebrand

Rudi Liebrand is vestigingsmanager van de vestiging Utrecht. Hij is zelf afkomstig uit het werkveld. Hij kent de inhoud en de werkzaamheden die jij gaat uitvoeren. In de instelling waar medewerkers worden ingezet heeft hij vaak zelf eerst gewerkt om de werkvloer te leren kennen en te weten waar hij je gaat plaatsen. Daarom is hij als geen ander in staat te bepalen of jij met jouw kwalificaties en voorkeuren goed bij de opdrachtgever past. Rudi heeft veel ervaring opgedaan binnen de psychiatrie, verslavingszorg en justitiële inrichtingen. Indien nodig kan en zal hij je op de werkvloer inwerken en begeleiden. Door professionals, voor professionals dus.