Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Vestiging Woerden

HappyNurse Woerden
Postbus 81007
3009 GA Rotterdam

Lylantse Plein 1-011
Capelle aan den IJssel

T 0348-744060
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HappyNurse vestiging Woerden

Recente banen - Woerden

 

Over deze vestiging

HappyNurse Woerden bemiddelt in alle directe zorgfuncties zoals Verpleegkundigen niveau 4 en 5, Verzorgenden IG en AG en Helpenden Plus. HappyNurse biedt zowel de mogelijkheid van uitzenden en detacheren als van poolbeheer en werving- en selectie voor vaste banen bij zorginstellingen. Hierbij staat HappyNurse Woerden voor kwalitatief hoogstaande bemiddeling met een prettige en duidelijke communicatie. Onze werkwijze is persoonlijk. Uiteraard hebben wij onze kandidaat leren kennen door middel van een uitvoerige intake waarbij diploma’s, BIG-registratie (indien van toepassing), identiteitscontrole, werkervaring en dergelijke zijn doorgenomen. Alle documenten kunnen door HappyNurse digitaal worden aangeleverd zodat u als opdrachtgever de kwaliteit van uw zorgverlening kunt bewaken. Daarbij is HappyNurse Woerden 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Ons team staat graag voor u klaar!

Over de vestigingsmanager

De vestiging Rotterdam wordt gerund door Nelson en Denise Soares. Nelson Soares heeft 15,5 jaar met volle overgave gediend bij Defensie en heeft heel wat jaren de functie Algemeen Militair Verpleegkundige gehad en tevens is hij instructeur geweest op het IDGO (Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen). Nelson heeft zich nu volledig gericht op zijn vestigingen van HappyNurse maar draait zelf als verpleegkundige ook nog verschillende diensten om zich bekwaam te houden, de klanten beter te leren kennen om zo de juiste zorgprofessional te kunnen aanbieden en hij de zorg een warm hart toedraagt.

Denise komt uit het bedrijfsleven en had altijd de droom om zelf te gaan ondernemen. Zij miste in het bedrijfsleven de voldoening uit haar werk en trok steeds meer naar de zorg. Deze kans om HappyNurse Rotterdam te beginnen was voor haar een fijne balans tussen het bedrijfsleven en de zorg. Wat is er nou mooier dan van een relatie terugkrijgen dat ze erg tevreden zijn? Dat je juist die verpleegkundige hebt ingezet waardoor de cliënt de meest optimale zorg heeft gekregen? Daar staat HappyNurse Rotterdam voor: de juiste professionals inzetten bij de juiste zorgvragers of instelling, want de zorgvrager staat bij ons centraal.