Scroll down for more information

Coronavirus
HappyNurse werkt door!

Trots zijn we op onze Nurses en andere zorgprofessionals, Helden in de zorg!

Vanuit de missie Happy Nurse – Happy Patiënt zijn we ook in deze periode actief met onze Nurses werkzaam bij Zorginstellingen en cliënten door heel Nederland. Trots zijn we op onze Nurses en andere zorgprofessionals, Helden in de zorg! Samen kunnen we veel doen om het coronavirus aan te pakken. Vanuit HappyNurse dragen wij hier graag volop aan bij, zonder de continuïteit van ons werk te hoeven beperken. Wat betekent dit?

  • Onze thuiszorg- en uitzendbureau vestigingen zijn goed bereikbaar voor cliënten, zorginstellingen, sollicitanten en Nurses: via telefoon, email, app en overige systemen
  • Fysiek contact op de vestigingen wordt tot het hoogst nodige beperkt, conform de richtlijnen van het RIVM
  • Op sommige momenten kan er (tijdelijk) geen HappyNurse collega op een vestiging fysiek aanwezig zijn
  • Onze wijkteams blijven zorg leveren in de buurt. Dit betekent wel dat wij onze zorg moeten aanpassen aan deze bijzondere omstandigheden. Er zijn specifieke Nurses aangesteld die zorgen voor cliënten met het coronavirus. Zij zijn uitgerust met de juiste beschermende kleding en materialen. Door zo te handelen beperken we de kans op besmetting van andere cliënten tot een minimum. Bij de zorg aan al onze cliënten houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Kortom, wij zijn bereikbaar zoals altijd en doen er alles aan dit zo te houden! Wij hopen al onze Nurses en contactpersonen van zorginstellingen binnenkort weer in goede gezondheid op de vestigingen te kunnen ontvangen. Blijf gezond.

 

Thuiszorg en Corona

Ondanks de enorme impact van het coronavirus op de zorg, blijven wij thuiszorg leveren aan cliënten. Dit betekent wel dat wij onze zorg hebben aangepast aan deze bijzondere omstandigheden. Onze speciaal opgeleide verpleegkundigen zijn voorzien van beschermende kleding en materialen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. U heeft thuiszorg nodig? U kunt hier thuiszorg aanvragen

 

Bloemen en beschermingsmiddelen voor Nurses in de Thuiszorg

woensdag 25 maart 2020

pakket vaas

Als blijk van waardering voor de inzet van Nurses in de Thuiszorg,  heeft HappyNurse honderden zorgprofessionals vandaag op hun thuisadres een bloemboeket per post laten bezorgen.

Deze verrassing blijkt erg gewaardeerd, gezien de vele reacties. De professionaliteit en flexibiliteit van deze Nurses die bij cliënten thuis de verzorging en verpleging uitvoeren conform de richtlijnen van het RIVM,  is werkelijk iets om trots op te zijn. En dat zijn we op deze Helden in de Zorg bij HappyNurse!

 

Belangrijk ander goed nieuws is dat de wijkteams opnieuw bevoorraad zijn met mondkapjes, handschoenen, schorten en andere beschermingsmiddelen. Hiervoor willen we alle collega’s en organisaties die zich hiervoor ingespannen hebben van harte bedanken!

 

ABU