Deze dag beleven we samen

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn dag en nacht met volle inzet aan het werk om anderen beter te maken en hulpbehoevenden te verzorgen. Dat vinden wij een heel nobel doel, waarvoor we best wat waardering mogen tonen. Daarom bestaat de internationale ‘Dag van de Verpleging’ op 12 mei.

Activiteiten

Dit zijn de activiteiten die je deze middag kunt doen!Klik op een foto voor meer informatie.

Programma

Pubquiz Online

Doe jij mee met de online Dag van de Verpleging quiz op 12 mei? Kroon jij jezelf tot echte Zorg-Quizer? Om deze bijzondere dag samen te vieren organiseren wij een online quiz. Test je kennis over de zorg, film & TV, algemene kennis en nog veel meer leuke onderwerpen. Samen maken we er een topmiddag van!

 

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen! Schrijf je nu in voor de online quiz op 12 mei en ontvang meer informatie na je aanmelding. Je kunt je aanmelden tot 10 mei 10:00 uur.

Woensdag 12 mei   |   10:00  - 12:00 uur
Woensdag 12 mei   |   19:00  - 21:00 uur

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Workshop
Werkgeluk

Bij HappyNurse vinden we werkgeluk enorm belangrijk. Daarom organiseren we op de Dag van de Verpleging een workshop rondom dit thema. Chris Grijns (wijkverpleegkundige, mindfulness trainer en docent bij Happy Campus) legt in deze workshop uit dat passende drijfveren en waarden net zo veel meespelen in het creëren van werkgeluk. Door hier bewust van te zijn kan je beter voor jezelf zorgen en jezelf en collega’s inspireren.

 

Ben jij er klaar voor om je werkgeluk te vergroten? Schrijf je nu in voor de workshop op 12 mei 2021. Per workshop is er ruimte voor 12 deelnemers. Na aanmelding ontvang je een Zoom link. Je kunt je aanmelden tot 10 mei 10:00 uur.

Woensdag 12 mei   |   08:00  - 09:00 uur
Woensdag 12 mei   |   09:30  - 10:30 uur
Woensdag 12 mei   |   11:30  - 12:30 uur

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Workshop
Waarderende intervisie

Op deze feestelijke dag, De dag van de Verpleging, bieden we een workshop om anders om te gaan met tegenslagen op werk. Hoe kunnen we weerbaarder worden en ons voorbereiden op toekomstige obstakels door te focussen op wat goed gaat op werk? Onder begeleiding van Chris Grijns (wijkverpleegkundige, mindfulness trainer en trainer van Happy Campus) worden jullie meegenomen in vier stappen naar meer werkgeluk.

 

Wil jij veerkrachtiger in je schoenen staan op werk? Schrijf je nu in voor de workshop op 12 mei 2021. Per sessie is er ruimte voor 6 deelnemers. Na aanmelding ontvang je een Zoom link. Je kunt je aanmelden tot 10 mei 10:00 uur.

Woensdag 12 mei   |   13:00  - 14:00 uur
Woensdag 12 mei   |   14:30  - 15:30 uur

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Workshop
Intuïtief schilderen

Wegens het grote animo is de inschrijving voor deze workshop (tijdelijk) gesloten helaas.
Op de Dag van de Verpleging geeft Babiche Yentl Knaap een workshop intuïtief schilderen. Tijdens de workshop duiken we in verschillende emoties, kijken we naar wat er in je gevoel op komt en vertalen we dit in kleur en beweging op het doek. Door te schilderen kom je in een andere laag van je bewustzijn, waar het makkelijker is om deze emoties te observeren.

 

Deze workshop duurt 2 uur en je ontvangt vooraf een schilderbenodigdheden thuis. Schrijf je nu in voor de workshop op 12 mei. Na aanmelding ontvang je meer informatie. Je kunt je aanmelden tot 10 mei 10:00 uur.

Meer informatie volgt na aanmelding.