Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van HappyNurse Thuiszorg de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. HappyNurse Thuiszorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de website. Wel stelt HappyNurse Thuiszorg het op prijs indien zulke onjuistheden aan haar worden gemeld. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden? U kunt hiervoor mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Auteursrecht

De volledig website inclusief intellectuele eigendomsrechten is het exclusieve eigendom van HappyNurse of haar opdrachtgevers. HappyNurse geeft de bezoeker van deze site toestemming om voor eigen rekening en risico de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, of commerciële exploitatie.

Links

De website kan links bevatten naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. HappyNurse kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.