HappyMoment

Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals beleven dagelijks onvergetelijke geluksmomenten. Dit werkgeluk in de zorg verzamelen we op HappyMoment. Lees hier alle persoonlijke verhalen. Heb jij ook een moment van werkgeluk beleefd?
Vertel ons jouw verhaal

HappyMoment van de maand

12 HappyMoment inzendingen over werken in de zorg zijn extra uitgelicht als HappyMoment van de maand. Zorgfotograaf Frank Muller heeft deze vastgelegd op de werkvloer bij zorginstellingen door heel Nederland. Tevens zijn ze gepubliceerd in de Nurse Notebook 2020, dé agenda voor verpleegkundigen & verzorgende.

Mensen 'maken' is toch prachtig?

HappyMoment - Overige zorg - Mensen 'maken' is toch prachtig?
Mieke Brunt
Verpleegkundige bij de huisartsenpost in Zaandam
Thema: Overige zorg
“ Mijn Happy Moment duurt de hele dag! Want zo ziet mijn werkdag eruit: ik stap fluitend op de fiets naar de Huisartsenpost. Daar bij binnenkomst de collega’s van het call center even gedag zeggen en snel een paar korte afspraken met de regie-arts maken. Dan naar mijn behandelkamer. Inloggen, kasten...
Lees verder

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

Logo
Logo
Logo
ABU