Scroll down for more information

HappyMoment

Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals beleven dagelijks onvergetelijke geluksmomenten. Dit werkgeluk in de zorg verzamelen we op HappyMoment. Lees hier alle persoonlijke verhalen. Heb jij ook een moment van werkgeluk beleefd?
Vertel ons jouw verhaal

HappyMoment van de maand

12 HappyMoment inzendingen over werken in de zorg zijn extra uitgelicht als HappyMoment van de maand. Zorgfotograaf Frank Muller heeft deze vastgelegd op de werkvloer bij zorginstellingen door heel Nederland. Tevens zijn ze gepubliceerd in de Nurse Notebook 2020, dé agenda voor verpleegkundigen & verzorgende.

Sanne werd echt vrolijk van de muziek

HappyMoment - Ziekenhuiszorg - Sanne werd echt vrolijk van de muziek
Anna Bergers
Revalidatieverpleegkundige bij De Hoogstraat in Utrecht
Thema: Ziekenhuiszorg
Anna werkt in een revalidatiecentrum als verpleegkundige. Daar begint het echte herstel maar er zijn patiënten die nog een lange weg te gaan hebben. Zo ook Sanne. Zij heeft een hoge complete dwarsleasie. “Ik probeer mij zo goed mogelijk te verplaatsen in de behoeften van patiënten. En natuurlijk is...
Lees verder

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

SNCU
ISO 9000
ABU
Erkend leerbedrijf
Actiz