Scroll down for more information

HappyMoment

Verpleegkundigen en andere zorgprofessionals beleven dagelijks onvergetelijke geluksmomenten. Dit werkgeluk in de zorg verzamelen we op HappyMoment. Lees hier alle persoonlijke verhalen. Heb jij ook een moment van werkgeluk beleefd?
Vertel ons jouw verhaal

HappyMoment van de maand

12 HappyMoment inzendingen over werken in de zorg zijn extra uitgelicht als HappyMoment van de maand. Zorgfotograaf Frank Muller heeft deze vastgelegd op de werkvloer bij zorginstellingen door heel Nederland. Tevens zijn ze gepubliceerd in de Nurse Notebook 2020, dé agenda voor verpleegkundigen & verzorgende.

Ik kon gelukkig mijn man reanimeren

HappyMoment - Ziekenhuiszorg - Ik kon gelukkig mijn man reanimeren
Danielle van Hoven
O&G Verpleegkundige bij Radboud UMC in Nijmegen
Thema: Ziekenhuiszorg
Stel je voor: je man geeft aan dat hij zich niet zo lekker voelt en je ziet hem wegglijden. Wat een geluk als je dan verpleegkundige bent, de rust weet te bewaren en adequaat kunt handelen. “ Hij zei dat hij zich niet zo lekker voelde en ik zag hem wegzakken. Ik kon door de 'skills and drills' die i...
Lees verder

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

Logo
Logo
ABU
Logo