Scroll down for more information

HappyMoment

HappyMoment - Overige zorg - De verbinding opzoeken met de mensen om je heen
Naam verpleegkundige: Monique van Baten

"Ik word heel erg blij van mijn vrijwilligerswerk als evenementenhulpverlener bij het Rode Kruis. Dit doe ik naast de zorg voor mijn 4 kinderen en mijn werk als verpleegkundige. Op momenten dat mensen hulp nodig hebben en ik samen met mijn collega's de juiste zorg kan bieden, voel ik dat ik iets van betekenis doe en ben ik in mijn element. Ook al zijn het soms maar kleine dingen, ik voel mensen goed aan en doe dit werk met liefde en toewijding. Mensen waarderen dat."

 

"Ik vind het heerlijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en via het Rode Kruis, maar ook daarbuiten volg ik allerlei cursussen om mijn eerste hulpvaardigheden en zorg zo goed mogelijk te houden.

Mijn toekomstdroom is om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze elkaar kunnen helpen in geval van nood en daarom ben ik bezig met een opleiding tot instructeur EHBO en reanimatie. En zo werk ik aan een waarde die voor mij heel belangrijk is: wij zijn hier om elkaar te helpen. Niet iedereen op zijn eigen eilandje, maar samen. De verbinding opzoeken met de mensen om je heen. Daar word ik heel erg blij van."

Terug naar overzicht HappyMoment

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

Actiz
ISO 9000
SNCU
Erkend leerbedrijf
ABU