Scroll down for more information

HappyMoment

HappyMoment - Overige zorg - Twinkelende ogen en een lach
Naam verpleegkundige: Joyce De Vreede

"Mijn HappyMoment, is dat ik aan de eind van de dag evalueer met mijn collega's. Hoe hoog de werkdruk die dag ook was, ondanks de boze bewoners omdat ze later zijn geholpen, als wij zijn allen terug kunnen kijken op de dag en dan kunnen zeggen we hebben lekker gewerkt. Ik zie dan twinkelende ogen bij mijn collega's, langzaam komt die lach en dan komen de lachwekkende verhalen die die dag zijn voorgevallen. Afgewisseld met wat er mis ging. Uiteindelijk stapt iedereen in de auto of op zijn fiets en ga ik ook met een lach naar huis.

Samen moeten we het doen. Met elkaar moeten het doen. Met een lach en een traan. Op een werkdag komen vaak alle emoties voorbij. En samen met mijn collega's ongeacht hun functie maken we er iets moois van.

We kennen nu een drukke en lastige tijd omdat we in een verbouwing zitten, collega's zijn weggegaan en we op een andere werkwijze zijn overgaan. Dit kost iedereen veel inspanning. Niks is dan mooier dan die lach in de middag!"

Terug naar overzicht HappyMoment

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

ISO 9000
ABU
SNCU
Actiz
Erkend leerbedrijf