Scroll down for more information

HappyMoment

HappyMoment - Thuiszorg - Ik heb mijn cliënten lief, maar zij hebben mij ook lief
Naam verpleegkundige: Edith van Loo-van Pappelendam

"Mijn HappyMoment is dagelijks als ik bij mijn cliënten kom. Ik heb er 17 en ze zijn me allemaal even lief.
Van jong tot oud, met ieder zijn eigen probleem. Maar op 29 maart j.l zijn wij getrouwd en daarbij waren veel van mijn cliënten aanwezig bij de huwelijksvoltrekking. Dat voelde zo ontzettend goed, ik keek om en zag een cliënt. En om de hoek stapten twee andere cliënten uit de taxi.....en het ging zo maar door. Er zijn foto's gemaakt met ons en twee hele dierbare cliënten........het was ongelofelijk fijn dat ze erbij waren.
Je weet dat je onze 'oudere' cliënten gaat verliezen, hoe dan ook....maar als mijn cliënt uit huis in een verzorgingshuis komt, zoek ik ze altijd nog op, en als ze komen te overlijden ga ik altijd naar de familie of de dienst....."

 

"Dat is de kracht die ik uit mijn werk haal, ik heb mijn client lief, maar zij hebben mij ook lief, en dat voel je.
Daar kan ik ontzettend van genieten en ik word daar blij van. Het feit dat ik niet weet of ik de 67 haal in dit werk laat me wel nadenken wie of wat ik zou willen als ik 'zorg' thuis nodig zou hebben....... Maar het feit blijft, als mijn zorg/thuishulp zou trouwen en ik mag komen, ik ook zeker zou gaan omdat ik nu weet hoe blij je ervan wordt!"

Terug naar overzicht HappyMoment

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

SNCU
ABU
Actiz
ISO 9000
Erkend leerbedrijf