Scroll down for more information

HappyMoment

HappyMoment - Ziekenhuiszorg - Ik zag energie en gedrevenheid loskomen
Fotografie: Frank Muller
Naam verpleegkundige: Diana Gerritse
Functienaam en organisatienaam: Instructeur Zorg en Welzijn bij Aventus in Apeldoorn
Fotograaf: Frank Muller

Diana is instructeur en heeft zelf lang gewerkt als verzorgende en doktersassistente. Zij heeft in het kader van de opleiding tot instructeur een bijscholing gedaan in verpleegtechnische handelingen.

 

Ik ben ontzettend trots dat ik kan bijdragen aan goed onderwijs aan verpleegkundigen. En dat zijn zowel startende als herintredende verpleegkundigen.” Diana heeft passie voor haar werk en de opleiding. Mede door haar grote betrokkenheid zijn haar leerlingen blij met haar als instructeur. “Laatst had ik een bijzonder Happy Moment. Ik gaf eerstejaars verpleegkunde studenten een workshop ‘puncties en kweken’. Veel van mijn studenten kennen de hielprik als ouder wel, maar in zo’n les staan ze aan de andere kant en mogen ze de handeling zelf uitvoeren.  Uiteraard is dat spannend en ze stellen dan veel vragen. En dan ineens zie je het gebeuren: hét moment van inzicht. Studenten die al zoveel weten en dan weer écht nieuwe dingen in het vakgebied leren. Mooi om dan de energie en gedrevenheid die loskomt te ervaren. Daar doe ik het voor, voor die momenten.

 

Diana heeft veel ervaring als verzorgende. Ze heeft de kans om de opleiding voor instructeur te gaan doen met beide handen aangegrepen. Zeker met de behoefte die er is aan goede vakbekwame mensen in de zorg, is onderwijs van essentieel belang. En Diana is er trots op dat ze daar met al haar ervaring en kennis aan bij kan dragen.

 

Andere verpleegkundigen verder helpen en iets goeds doen voor de zorg, dat is wat mij happy maakt.

Terug naar overzicht HappyMoment

HappyMoment Nursenotebook

 

Dé agenda voor verpleegkundigen en verzorgenden!
Nu verkrijgbaar: de agenda voor 2020 met 12 unieke verhalen uit de 'HappyMoment' inzendingen, verpleegkundige tips en volop ruimte voor notities, dienstenplanning etc.

 

nursenotebook.nl

Nursenotebook HappyMoment Werkgeluk

Heb jij ook een moment van werkgeluk in de zorg beleefd? Vertel ons jouw verhaal.

Actiz
SNCU
ABU
Erkend leerbedrijf
ISO 9000