Scroll down for more information
Happy Nurse

Wil jij ook een Happy Nurse zijn? Wij hebben volop werk voor verpleegkundig personeel: gespecialiseerde verpleegkundigen, algemeen verpleegkundigen, verzorgenden IG en verzorgenden. Werken in de zorg bij HappyNurse betekent uitdagend werk, veel flexibiliteit en uitstekende ontwikkelmogelijkheden. Vul daarom nu het formulier in.

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Happy Thermometer

Verpleegkundigen bij HappyNurse blijken echt happier en zeer bevlogen. Dit blijkt uit een onderzoek van 2018 waarin de mate van energie en het geluk van verpleegkundigen in Nederland werd onderzocht.

Meer weten?
banner 2018 happy thermometer

Helden in de zorg
werken bij HappyNurse

HappyNurse groeit hard en heeft volop vacatures. Ben jij happy, gepassioneerd, patiënt- en klantvriendelijk? Solliciteer en word een happy verpleegkundige.

Bekijk nu alle vacatures

Daarom HappyNurse

HappyNurse is een organisatie door en voor verpleegkundigen. Wij geloven in kleine zelfstandige teams en ondernemerschap. Wij zetten samen met ondernemende, hoogopgeleide verpleegkundigen wijkteams en uitzendbureaus op volgens de HappyNurse formule. Wij leveren al sinds 2008 de hoogst mogelijke kwaliteit dienstverlening en zorg. HappyNurse heeft vestigingen in heel Nederland.

Happy Cliënt

Happy Patiënt

Logo
Logo
Logo
ABU