HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Alle mantelzorgers van Nederland (en daarbuiten), enorm bedankt voor jullie steun! Op deze speciale dag staan jullie terecht in het zonnetje! Jullie hulp is belangrijk voor alle dierbaren die jullie ondersteunen, waar zouden zij zijn zonder jullie!

bedankt mantelzorgers - roze tulpen

 

In 2016 gaf 1 op de 3 Nederlanders ouder dan 16 mantelzorg. Dat zijn bijna 4,4 miljoen mantelzorgers! Van hen geven 750.000 mantelzorgers zowel langdurig hulp (meer dan 3 maanden) en intensief hulp (meer dan 8 uur per week). Jullie hulp is belangrijk voor alle dierbaren die jullie ondersteunen, waar zouden zij zijn zonder jullie hulp!

De Dag van de Mantelzorg is twintig jaar geleden in het leven geroepen door Mezzo. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Meer weten? Kijk op https://www.dagvandemantelzorg.nl

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord