Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Vacature in de zorg
Vacature in de zorg
Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in de zorg in Amsterdam of daar dichtbij? Dan ben je bij Happy Nurse aan het juiste adres! Met onze 28 locaties in Nederland hebben wij vrijwel altijd wel een leuke functie voor jou beschikbaar. Daarom hebben wij voor jou 5 leuke zorgvacatures op een rijtje gezet, allemaal in en in de buurt van Amsterdam. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 

1. Verzorgende IG in Amsterdam

Werken op een revalidatieafdeling in Amsterdam Noord? Ben jij enthousiast en gezellig en voelen mensen zich snel op hun gemak met jou in hun omgeving? Dan is  deze functie voor 24 tot 32 uur in de week echt wat voor jou! Lees snel verder en kom meer te weten over jouw nieuwe uitdaging!

In dit revalidatiecentrum mogen de bewoners doen wat zij thuis ook hadden gedaan en jij ondersteunt hen van A tot Z daarin.

Dit neem je mee: 

 • Een diploma Verzorgende IG of je bent bijvoorbeeld derdejaars student verpleegkunde (of hoger natuurlijk).

Dit kun je onder andere van ons verwachten: 

 • Goed salaris! Namelijk tussen de €2007 en €2762 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring), op basis van een 36 urige werkweek.
 • Je bouwt een leuk zakcentje van 8,33% op om te gebruiken als vakantiegeld (als het weer mag en kan).
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.

Wil je meer weten over de functie, bijvoorbeeld overige arbeidsvoorwaarden of meer weten over het bedrijf? Klik dan hier en lees de hele vacature!

 

2. Helpende plus in Amstelveen

In het mooie Amstelveen, een kleine 20 minuutjes rijden vanaf Amsterdam Centrum, zoeken wij voor een vaste locatie een Helpende Plus. De functie is voor minimaal 12 uur per week, maar je kunt dit altijd uitbreiden naar meer (wat zeer zeker gaat gebeuren, omdat je het zo naar je zin hebt)! Lijkt het je wat? Lees dan snel verder!

 

Het helpen van ouderen met dementie, zorg dragen voor hun, dat is waar jij enorm veel voldoening uit haalt. Iedere dag heb je steeds weer mooie momenten met de bewoners maar ook met je fantastische collega’s. Zo wordt en blijf jij een HappyNurse!
Dit neem je mee:

 • Een medicatie certificaat en/of aftekening hiervoor als student verpleegkunde of een diploma voor de opleiding Helpende Plus.

Dit kun je o.a. van ons verwachten:

 • Mooi salaris. Tussen de €1902 en €2481,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week. 
 • Bij genoeg uren per week een auto van de zaak (gaaf!), wel handig natuurlijk als je dan in het bezit bent van een rijbewijs (niet verplicht!).
 • Pensioenopbouw, onregelmatigheidstoeslag en heel veel Happiness!

Meer weten over de overige arbeidsvoorwaarden en de functie? Lees dan hier de hele vacature.

 

3. Verzorgende C in Amsterdam

Zelf bepalen wanneer je werkt? Maar wel voor minimaal 24 uur per week? Vind je het daarnaast prettig te werken in een omgeving die lijkt op jouw thuis? Dan ben je gemaakt voor deze functie!

 

In deze zorglocatie staat de bewoner centraal! Zij bepalen de invulling van hun dag en jij helpt deze invulling waar te maken. Dit houdt in dat je bezig bent met ADL taken en het vergroten van de zelfredzaamheid van de bewoner. Niet getreurd, je staat er niet alleen voor! Het enthousiaste team is er om jou te helpen en staat altijd voor je klaar!

Dit neem je mee:

 • Diploma verzorgende C
 • In ieder geval 3 tot 4 maanden beschikbaar (uitzicht op een vast dienstverband).

Dit kun je van ons verwachten:

 • Dit kun je van ons verwachten: Een lekker salaris! Op basis van 36 uur en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring tussen de €1902 en €2554 bruto per maand;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Nog veel meer

Solliciteren? Klik dan hier en klik vervolgens op de oranje solliciteerknop. 

 

4. Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf in Amsterdam en omstreken 

Houd jij van afwisseling? Vind jij het gaaf om kinderen te zien ontwikkelen en draag je graag zorg voor hen? Door in te stappen in onze flexpool kan afhankelijk van jouw agenda ingezet worden op verschillende locaties. Lijkt dit jou gaaf? Lees dan snel door!

 

Naast dat dat jij het leuk vind om met kinderen te knutselen, te spelen en te knuffelen ben jij ook een goede luisteraar en kun je goed observeren en signaleren. Je haalt ook veel plezier uit het contact met collega’s en jullie vormen samen een team dat staat voor de beste zorg voor de kinderen.

Dit neem je mee:

 • SPW diploma (of gerelateerd hieraan)
 • Flexibiliteit

Dit kun je van ons verwachten:

 • Vergoed Een fijn salaris tussen de €2047 en €2793 bruto op basis van 36 uur
 • Veel vrijheid om te bepalen wanneer jij werkt en hoeveel je werkt
 • Vergoeding van de door jou gemaakte reiskosten (standaard 0,19 cent per km)
 • En nog veel meer! 

Meer weten? Klik hier om de hele vacaturetekst te lezen! Maar je kunt natuurlijk ook je vraag telefonisch stellen,  dat kan door contact op te nemen met de vestiging op telefoonnummer 020 8208957.

 

5. Verzorgende IG Wijkteam in Hoorn

Op een half uurtje rijden ten noorden van Amsterdam vind je het mooie Hoorn. Om aan de slag te gaan in deze mooie stad zijn we op zoek naar een topper die tussen de 8-36 uur beschikbaar is en het prettig vindt zijn eigen uren in te delen (wat ook kan als ZZP’er). Zin om al volgende week aan de slag te gaan? Lees snel verder!

 

Jij gaat bij de cliënt thuis zorg verlenen, dit houdt dus in dat je iemand met jou aanwezigheid een stukje blijer maakt. Respect en aandacht zijn daar twee grote onderdelen van, op die manier bouw je een band op met de cliënt, iets wat voor jou als verzorgende IG ook erg prettig is. Happy Nurse is ook Happy Patient natuurlijk! In de tussentijd heb je regelmatig contact met de collega’s die ook werkzaam zijn in dezelfde wijk en helpen jullie elkaar waar nodig.

Dit neem je mee:

 • Diploma verzorgende IG

Dit kun je van ons verwachten:

 • Salaris natuurlijk! Op basis van 36 uur kun je tussend de €2007 en €2692 verwachten.
 • Vakantiegeld van 8,33%
 • Pensioenopbouw, onregelmatigheidstoeslag en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Klik dan hier.

 

We hopen dat je een passende vacature hebt gevonden, mocht dat niet het geval zijn dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze vacaturepagina.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU