HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

De winnares van de HappyNurse vrijkaart voor het congres De Wondere Wereld van Dementie op 9 oktober is Carolien Zeldenrust. Van harte Carolien! 

De actie om een gratis kaartje voor dit congres te winnen stond in de HappyNurse nieuwsbrief van september. Wil je meedoen aan onze acties? Abonneer je op de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

 

Wondere wereld van dementieCongres Wondere Wereld van Dementie

Het congres voor verpleegkundigen wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Je vindt er veel informatie, tips, handreikingen en adviezen en je kunt er leren hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van leven en het geluk van mensen met dementie. Meer informatie vind je op de website van Wondere Wereld van Dementie.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Logo
Logo
ABU
Logo