Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Corona virus
Corona virus

In reactie op publicaties in de media over onze thuiszorg in Noord-Brabant, in relatie tot het Coronavirus, delen we graag de volgende reactie met u.

 

Voor HappyNurse staat voorop dat wij de veiligheid en gezondheid van zowel onze cliënten als onze  medewerkers altijd voorop stellen.

Wij leveren op dit moment ook zorg aan cliënten die het coronavirus hebben en proberen cliënten zoveel mogelijk te helpen zoals u dat van ons gewend bent. Dit betekent wel dat wij onze zorg moeten aanpassen aan deze bijzondere omstandigheden. We hebben daarvoor specifieke medewerkers uit onze thuiszorg teams aangesteld die uitgerust zijn met de juiste beschermende kleding en materialen. Door zo te handelen kunnen we de kans op besmetting van andere kwetsbare cliënten van HappyNurse tot een minimum beperken. Bij de verzorging van al onze cliënten houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

 

Volgens deze richtlijnen heeft onze lokale franchisenemer/zorgondernemer ook juist gehandeld. Wij willen iedereen op de beste en veilige manier helpen maar ook wij zijn daarin gehouden om volgens de richtlijnen van het RIVM te handelen.

 

Als u vragen heeft over de zorg van HappyNurse in relatie tot het coronavirus, neemt u dan s.v.p. contact met op uw vaste contactpersoon bij HappyNurse zodat wij u of uw familie op de beste en meest veilige manier kunnen helpen.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU