Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: HappyNurse werkt door!
HappyNurse werkt door!

Vanuit de missie Happy Nurse – Happy Patiënt zijn we ook in deze periode actief met onze Nurses werkzaam bij Zorginstellingen en cliënten door heel Nederland.

Trots zijn we op onze Nurses en andere zorgprofessionals, Helden in de zorg! Samen kunnen we veel doen om het coronavirus aan te pakken. Vanuit HappyNurse dragen wij hier graag volop aan bij, zonder de continuïteit van ons werk te hoeven beperken. Wat betekent dit?

  • Onze uitzendbureau vestigingen zijn goed bereikbaar voor zorginstellingen, sollicitanten en Nurses: via telefoon, email, app en overige systemen
  • Fysiek contact op de vestigingen wordt tot het hoogst nodige beperkt, conform de richtlijnen van het RIVM
  • Op sommige momenten kan er (tijdelijk) geen HappyNurse collega op een vestiging fysiek aanwezig zijn
  • Onze wijkteams blijven zorg leveren in de buurt. Dit betekent wel dat wij onze zorg moeten aanpassen aan deze bijzondere omstandigheden. Er zijn specifieke Nurses aangesteld die zorgen voor cliënten met het coronavirus. Zij zijn uitgerust met de juiste beschermende kleding en materialen. Door zo te handelen beperken we de kans op besmetting van andere cliënten tot een minimum. Bij de zorg aan al onze cliënten houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Kortom, wij zijn bereikbaar zoals altijd en doen er alles aan dit zo te houden! Wij hopen al onze Nurses en contactpersonen van zorginstellingen binnenkort weer in goede gezondheid op de vestigingen te kunnen ontvangen. Blijf gezond.

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU