Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Dag van de verpleging 2020, zorgprofessionals vieren een “Mij-Momentje”
Vandaag 12 mei 2020, is het de Dag van de Verpleging. En wel een hele bijzondere versie, want het is precies 200 jaar geleden dat Florence Nightingale, de grondlegster van ons vak, is geboren. Daarnaast is het 12 jaar geleden dat HappyNurse is opgericht. Deze dag willen we met alle zorgprofessionals en in het bijzonder onze Nurses samen vieren.
De afgelopen weken heeft de wereld op zijn kop gestaan. Er is een nieuwe realiteit ontstaan die niemand verwacht had. Corona heeft het leven van ons allemaal geraakt. Er zijn familieleden, vrienden en collega's ernstig ziek geworden. En zijn er mensen overleden, misschien ook wel in jouw directe omgeving. Daarvoor ook ons medeleven aan jou.
 
Wat wij in de afgelopen periode enorm gewaardeerd hebben aan onze Nurses en zorgprofessionals in het algemeen, is de inzet en betrokkenheid. Jij hebt het verschil gemaakt
door in deze heftige tijd beschikbaar te zijn voor de zorg. We vieren dat we er toe doen, dat we waarde toevoegen in het leven van mensen die op dit moment niet alles zelf kunnen doen. We doen dit ook omdat we zo graag iets voor iemand willen betekenen, er voor iemand willen zijn.
 
Jij hebt de HappyNurse klanten, patiënten, cliënten en hun omgeving een mooie dienst bewezen. Wij hopen dat je gezond bent en dit ook zult blijven. En we doen dit goed met elkaar door betrouwbaar te zijn, dichtbij te zijn, professioneel en ook praktisch. Dat mag gevierd worden, toch?! Met alle Nurses van HappyNurse gaan we dit doen door met elkaar een “Mij-momentje” te hebben. Want, hoe goed we ook voor de ander klaar staan, het is fijn om ook aandacht te besteden aan jezelf....
 
Een leuke, fijne manier om aandacht voor jezelf te hebben is om anderen te ontmoeten. Daarom is er vandaag een “Mij-Momentje-workshop”. Een gezellige, online bijeenkomst op de Dag van de Verpleging waarbij er aandacht is voor jou van anderen en van jezelf. Deze workshop wordt geleid door Stephanie Roovers, Mental Fit Coach en tevens werkzaam bij HappyNurse. Deelname is vrijwillig.
 
We bieden je hiermee de kans om je mij-momentjes niet alleen deze dinsdag, maar ook daarbuiten met je mee te nemen. In kleine groepjes gaan we online met elkaar uitwisselen zodat je niet alleen jezelf, maar ook de ander kan ontmoeten.
 
Mocht je de email met de uitnodiging gemist hebben, neem dan even contact op met jouw wijkteam of uitzendbureau. Zij kunnen je dan de link nog even sturen, zodat je vanmiddag kunt meedoen.
 
Een mooie Dag van de Verpleging gewenst!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU