HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

HappyNurses doen er alles aan om te zorgen dat hun cliënten tevreden zijn. En dat kan alleen als verpleegkundigen en verzorgenden zelf ook goed in hun vel zitten. Dat is onze missie: Happy Nurse = Happy Cliënt. 

Uit de HappyThermometer, het landelijke onderzoek van April 2018 onder 729 verpleegkundigen, blijkt dat het ook echt werkt. Verpleegkundigen en verzorgenden bij HappyNurse zijn meer happy én bevlogen met minder kans op stress. Hoe dat kan?

 

Wijkverpleging van HappyNurse

Happy Nurses werken in kleine teams waar taken en verantwoordelijkheden duidelijk zijn. Met zo weinig mogelijk verschillende verpleegkundigen per cliënt. En dus meer tijd per cliënt. Ook is er volop aandacht voor het ontwikkelen van de eigen kwaliteiten en het invullen van wensen op het gebied van opleiding. Bijvoorbeeld met de opleiding Excellente Wijkverpleging bij HappyCampus, ons eigen opleidingsinstituut. HappyNurses kunnen tevens zelf bepalen wanneer ze werken, waardoor er een gezonde balans is tussen werk en privé.

 

Werk je ook in de zorg en kun jij wel wat happy’ness gebruiken? Kijk dan eens op https://happynurse.nl/werken-in-de-zorg. We zien graag je (open) sollicitatie tegemoet.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord