Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: De voordelen van werken in de zorg
De voordelen van werken in de zorg

Werken in de zorg is veel meer dan alleen werken. Er zijn veel voordelen om te werken in de zorg. Zeker in deze gekke tijden blijkt hoe belangrijk jij bent in de zorg.

Op dit moment werken er 1,4 miljoen mensen in de zorg en volgens het SER zijn er de komende twintig jaar 700.000 extra mensen nodig in de zorg. Is werken in de zorg iets voor jou? Wij hebben vijf voordelen om te werken in de zorg.  

#1. Het is dankbaar werk

De glimlach die jouw cliënten krijgen, omdat jij er weer bent. Hoe fijn! Daar doe je het toch ook gewoon voor. Bij jou voelen zij zich veilig en geen dag is hetzelfde. Jij helpt de mensen die het nodig hebben in moeilijke en zware tijden. Het geeft voldoening om te zien dat jouw client in een zware periode, toch weer een beetje kan genieten dankzij jouw hulp. Zij waarderen jou enorm!

 

#2. Jij bent goud waard 

Jij werkt niet alleen maar van 9 tot 5 of van 10 tot 18 uur. Jij werkt nachtdiensten, jouw dagen zijn langer dan 8,5 uur en de mensen voor wie jij werkt rekenen op jou met heel hun leven. De zorg voor een ander is voor jou belangrijker dan alles. Jij maakt het verschil, jij bent goud waard voor vele.

 

#3. Onregelmatige diensten lang niet altijd slecht

Overdag op een rustig moment de boodschappen doen, naar de kapper op woensdagmiddag of nog even lekker de zon meepakken op een terrasje? In de zorg werk je nooit één tijd! Jij kan de maandagochtend spits lekker aan je voorbij laten gaan als je nog in bed ligt.

 

#4. Er is altijd werk

Over werk vinden in de zorg, hoef jij je nooit zorgen te maken. Een economische crisis? Zelfs dan hoef jij je nog geen zorgen te maken. Heb jij nog geen baan gevonden? Kijk dan bij onze vacatures. Wij hebben vacatures voor helpende, verzorgende IG en verpleegkundige met heel veel flexibiliteit in je werktijden en werkdagen. 

 

#5. Sky is the limit: blijven ontwikkelen

In de zorg zijn er heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien. Één ding is zeker: the sky is the limit. Jij zorgt voor een ander, maar de zorg voor jezelf vinden wij ook heel belangrijk. Jezelf ontwikkelen is daar een onderdeel van. Onze verpleegkundige Marieke deelt haar ervaring over doorgroeien binnen HappyNurse. Bekijk hier de video.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ISO 9000
Erkend leerbedrijf
SNCU
Actiz
ABU