HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Deze campagne gaat op 1 november van start. Het doel van de campagne is om mensen met interesse in het werken in de thuis- en ouderenzorg nog enthousiaster te maken. HappyNurse doet ook mee. Wij willen graag laten zien dat het gaaf is om te werken in de zorg! 

In de campagne komen mensen aan het woord die nu al in de zorg werken en enthousiast zijn over hun werk. Iedereen kan ambassadeur zijn van de campagne Ik Zorg.

 

Wil je meer weten over werken in de zorg?

ActiZ roept alle zorgorganisaties én hun medewerkers op om mee te doen. En te laten zien hoe divers, boeiend en afwisselend werken in de zorg is. HappyNurse doet ook mee. HappyNurse en HappyCampus ondersteunen dit initiatief en laten jou ook graag zien hoe boeiend het is om te werken in de zorg.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij HappyNurse? Neem dan contact op via www.Happynurse.nl/contact of www.happycampus.nl/contact.

 

Meer weten over Ik Zorg?

Kijk op www.ondekdezorg.nl

 

Doe mee aan Ik Zorg!

Op de site van ActiZ staat alle informatie en een toolkit waarmee jij aan de slag kunt om ook mee te doen!

Logo van de campagne Ik Zorg

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord