HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Elly Anemaet beste praktijkopleiderElly Anemaet is Happy Wijkzuster bij het wijkteam Den Haag Escamp en praktijkopleider bij HappyNurse en Royaal Thuis.

Finalist verkiezing Beste praktijkopleider

Elly werd in juli  gekozen tot beste praktijkopleider van de provincie Zuid-Holland. Elly werd daarna door de jury die bestond bestaande uit vertegenwoordigers van studenten, docenten, scholen en het ministerie van OCW –  gekozen tot een van de zestien finalisten van de verkiezing Beste Praktijkopleider 2018 van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB. Elly was de enige finalist uit de zorg die meedeed tijdens de finale. Wij zijn trots op Elly!

 

De verkiezing tot beste praktijkopleider is in het leven geroepen door het ministerie van OCW, om het belang te onderstrepen van het leren in de praktijk doorde 500.000 mbo-studenten in Nederland. Dit is een onmisbaar deel van hun opleiding.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord