Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Enrike Rutten nieuwe CEO van HappyNurse

DEN HAAG – Per 1 juli is Enrike Rutten de nieuwe CEO van HappyNurse.

 

HappyNurse, één van de grootste in zorg gespecialiseerde flexbureaus van Nederland, benoemt Enrike Rutten tot de nieuwe CEO. Per 1 juli neemt zij het stokje over van Marcel Slaghekke. Rutten wordt volledig verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van HappyNurse, waarbij ze nauw zal samenwerken met CFO Pieter Robijn.

HappyNurse heeft zich sinds de komst van Rutten als operationeel directeur (eind 2019) ontwikkeld tot flexspecialist in de zorg, met een sterk groeiend marktaandeel. Het bedrijf vormt de thuisbasis van duizenden zorgprofessionals, die zich dagelijks inzetten voor cliënten in de VVT, GHZ, GGZ en ziekenhuizen. Kenmerkend voor de missie van de organisatie is de focus op het werkgeluk van de zorgprofessionals en het positieve effect daarvan op de zorgorganisatie. HappyNurse wil dat iedereen ‘Liever HappyNurse’ ervaart.

 

Enrike Rutten: ‘Ik ben trots op alles wat wij in de afgelopen twee jaar hebben bereikt: samen hebben we een fantastisch fundament neergezet. Daar gaan we de komende jaren vol energie mee verder. Naar verwachting gaat HappyNurse eind van dit jaar een bijzonder grote digitaliseringsslag maken met haar eigen platform HappyOne. De zorgsector heeft flexspecialisten nodig die ervoor kiezen om de zorg toekomstbestendig te maken en bij te dragen aan de continuïteit van de zorg. Wij sluiten kwalitatief hoogwaardige partnerships met zorgorganisaties; het personeelstekort is een uitdaging waar we samen voor staan en samen aan moeten werken. Natuurlijk ben ik heel blij met mijn benoeming tot CEO en de kansen die Marcel Slaghekke mij geeft. Daaruit blijkt vertrouwen in mijn aanpak en optreden.’

 

Marcel Slaghekke gaat verder als directeur strategie en DGA van Staffing Associates, waar HappyNurse een belangrijke divisie van is. Slaghekke: ‘HappyNurse is met Enrike Rutten aan het roer in hele goede handen. In de afgelopen 2 jaar heeft zij mij geholpen om de organisatie verder door te ontwikkelen en te professionaliseren. Ze is de aanjager van de digitale transformatie en heeft de kwalitatieve maar ook kwantitatieve lat altijd heel hoog liggen. Ze is een zeer betrokken senior professional in flexsolutions en erg ambitieus in haar groeidoelstellingen. Ik ben ervan overtuigd dat zij HappyNurse flink zal laten doorgroeien.’

 

Enrike Rutten (45) heeft jarenlange ervaring in flexsolutions opgedaan. Na haar studie begon ze als intercedente bij Randstad, en vervulde ze later functies bij onder meer Profource (F4F) en Manpower. Ze wordt gezien als een groeimaker, met zowel oog voor digitale innovatie als voor de positie van flexmedewerkers.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU