HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug
zustersencoOPLEIDINGSINSTITUUT ZUSTERS & CO

Amsterdam, 10 juli 2017 - HappyNurse neemt opleidingsinstituut Zusters & Co over. Dit maakt één van de snelst groeiende thuiszorgorganisaties en tevens uitzendbureau voor verpleegkundig personeel vandaag bekend.

 

De leergangen, lesprogramma’s en opleidingsmodules van Zusters & Co worden door HappyNurse geïntegreerd in het huidige opleidingsprogramma van HappyCampus, het opleidingsinstituut van HappyNurse. Het nieuwe en complete aanbod van leer- en lesprogramma’s van HappyCampus wordt ook aangeboden aan opdrachtgevers en instellingen. Zusters & Co gaat vanaf nu door onder de naam HappyCampus, powered by HappyNurse.

Marijke Horstink, directeur van HappyNurse: “De overname van Zusters & Co maakt het mogelijk op maat gemaakte trainingen en opleidingen aan te bieden via ons eigen opleidingscentrum HappyCampus. Hierdoor zijn we in staat om onder andere wijkverpleegkundigen, die schaars zijn en veel scholing nodig hebben, op te leiden. Daarnaast kunnen we de trainingen nu ook extern aanbieden aan de klanten van ons uitzendbureau en aan ZZP-ers.” Margriet Torny, oprichter van Zusters & Co onderstreept eveneens het uitgebreide aanbod aan opleidingen dat door de overname via de HappyCampus is te volgen. “Het gaat om een zeer uitgebreid integraal aanbod van zowel theoretische en praktijkgerichte leergangen, BBL-opleidingen en vaardigheidstrainingen voor verpleegkundigen.”

Al meer dan 1.800 verpleegkundigen volgden via HappyCampus een training. Naast de verplichte BIG-trainingen die verpleegkundigen ieder jaar moeten volgen, zijn de trainingen ‘Van intake tot indicatie’ en de ‘Leergang Wijkverpleging’ bij HappyCampus erg populair. In september 2017 krijgt HappyCampus een eigen website, tot die tijd kunnen geïnteresseerden de aangeboden opleidingen en trainingen via de website van HappyNurse bekijken en zich aanmelden.

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord