HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug
HappyHypotheek 2

Wist je dat het voor Happy Nurses met een detacheringsovereenkomst nu mogelijk is om een hypotheek aan te vragen? 

 

Sinds kort verstrekt HappyNurse gratis perspectiefverklaringen aan haar uitzendkrachten om het aanvragen van een hypotheek te vergemakkelijken. Tevens is HappyNurse de enige organisatie in de zorgsector die perspectiefverklaringen aanbiedt. Daar word je toch Happy van? 

Gratis verklaring, hypotheek met NHG

HappyNurse verstrekt aan medewerkers die een jaar of langer flexibel werkzaam zijn bij HappyNurse en voldoen aan de vastgestelde criteria een perspectiefverklaring. Hiermee kun je bij ABN AMRO, Aegon, BLG Wonen, Florius, ING, Obvion, Rabobank, RegioBank en SNS een voordelige hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten.

Met de perspectiefverklaring, die 6 maanden geldig is, wordt door HappyNurse op persoonlijk niveau een indicatie gegeven van de bestendigheid van het inkomen. Geldverstrekkers kunnen aan de hand van de door HappyNurse verstrekte perspectiefverklaring vaststellen dat hoewel er geen vast arbeidscontract is, er wel een hypotheek betaald kan worden om een eigen huis te kopen. HappyNurse neemt overigens de kosten van de perspectiefverklaring voor haar rekening.

Meer weten?

Stuur dan een bericht naar info@happynurse.nl of neem contact op met een van onze vestigingen.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord