Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Eenzaamheid in de thuiszorg
Eenzaamheid in de thuiszorg

21 april is de dag van de creativiteit en innovatie. In het perspectief  van de huidige situatie met het coronavirus en de toenemende eenzaamheid van ouderen is het een erg toepasselijk thema om even bij stil te staan.

 

Bij HappyNurse doen we dagelijks ons best om de zorg beter te maken. Zo streven we er naar om een vaste zorgverlener bij een cliënt thuiszorg te laten verlenen en passen we hierop de planning van de wijkteams aan. Een vertrouwd gezicht die exact weet wat de zorgbehoefte is en ook haar weg kent in huis. Op deze manier is er ook  meer gelegenheid om een gesprekje aan te gaan dat enorm gewaardeerd wordt en het gevoel van eenzaamheid kan afnemen. Want de herkenning van een bekend gezicht spreekt vaak al boekdelen.

 

Ook worden in de wijkteams nieuwe toepassingen gebruikt om de zorg inhoudelijk te verbeteren. Denk hierbij aan in de praktijk getoetste nieuwe handelingen en hulpmiddelen om bijvoorbeeld de toediening van medicatie te vergemakkelijken.

 

Met deze werkwijze bij onze thuiszorg wijkteams, maken we het (mede) mogelijk voor cliënten om langer thuis te blijven wonen. Heeft u interesse, wilt u meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met een wijkverpleegkundige van HappyNurse? Kijk dan op https://happynurse.nl/thuiszorg voor een wijkteam bij u in de buurt.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU