HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

HappyNurse heeft een eigen HappyCampus en verzorgt maandelijks trainingen en opleidingen voor verpleegkundigen en verzorgenden, met name trainingen in voorbehouden en risicovolle handelingen in het der van de wet BIG.

HappyNurse is volop actief voor opdrachtgevers in de zorg die behoefte hebben aan hoog gekwalificeerd tijdelijk verpleegkundig en verzorgend personeel. De trainingen van HappyNurse zijn ook toegankelijk voor personeel van onze opdrachtgevers.

EVENT 12 & 13 mei 2014

Knop HappyCampusOp 12 en 13 mei organiseert HappyNurse een groot tweedaags HappyCampus Event. In totaal behalen deelnemers 10 accreditatiepunten en kunnen zich bekwamen in vele voorbehouden handelingen. Medewerkers van HappyNurse kunnen gratis naar dit event en medewerkers van opdrachtgevers krijgen korting op deelname. Meer weten en inschrijven?
Lees meer over de HappyCampus

 

Speciaal gastcollege over omgaan met dementie

Op 12 mei op het HappyCampus Event geeft onze speciale gast Dr. Frans Hoogeveen, gezondheidspsycholoog, lector psychogeriatrie en voorzitter van de Vereniging voor Psychogeriatrie, een innemend gastcollege over omgaan met mensen met dementie. Bij dementie zijn grote verschillen in de manier waarop betrokkenen deze ontwrichting ervaren. 'One size does not fit all', dus. Voor mensen met dementie en hun naasten moet het streven vooral zijn om zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bewerkstelligen. En dat is in elke situatie anders. Dr. Hoogeveen laat in zijn gastcollege op inspirerende wijze zien hoe zorgverleners daarmee om kunnen gaan.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord