HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Op Valentijn gaf HappyNurse 275 repen puur geluk weg. Na Valentijn werd de actie voortgezet en werd daarmee ook Proefdiervrij gesteund met de bestellingen van iedereen die een geliefde blij maakte met een lief bericht op de chocoladereep. De chocoladeliefhebbers maakte daarmee ook kans op een high tea voor twee. De winnaars zijn bekend!

 

 

Op Valentijn gaf HappyNurse 275 repen puur geluk weg. We vroegen onze happy nurses wie we, namens hen, een reep chocola mochten aanbieden met een persoonlijk bericht op de wikkel. We kregen veel mooie en lieve berichten binnen.  De mooiste boodschappen die ons het meeste raakte vind je op Happynurse.nl/mooisteberichten

Na Valentijn kon de reep besteld worden en werd daarmee ook het project Living BioBank van Proefdiervrij gesteund. 

Maar het feest ging door! De geliefde die in februari de reep ontvingen, maakte kans op een high tea voor twee personen bij het plaatsen van een foto op social media. Op dinsdag 2 maart zijn de 5 winnaars uitgekozen! Gefeliciteerd Ronald, Corina, Harmke, Donja en Chantal!

Valentijn

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord