HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

HappyNurse Thuiszorg verzorgt in samenwerking met brancheorganisatie SoloPartners in september 4 bijeenkomsten voor zzp'ers werkzaam in Zorg en Welzijn.

HappyNurse vindt het van groot belang dat de zzp'ers waarmee zij samenwerkt in het bezit zijn van het HKZ keurmerk. Het keurmerk geeft aan dat de zzp'er in de zorg voldoet aan de wet- en regelgeving. Deze bijeenkomst is voor alle zzp' ers in de zorg toegankelijk! 

 

Om zzp'ers te informeren over het HKZ keurmerk en inzicht te geven in de stappen tot het keurmerk worden deze informatiesessies georganiseerd op 24 en 25 september. Zzp'ers die een van de informatiesessies bezoeken krijgen na afloop gratis toegang tot de e-learning 'HKZ keurmerk; hoe regel ik dit?'

 

Schrijf je in voor een van de sessies!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord