HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Trudy Snijders is coördinator van het HappyNurse wijkteam in Soest. Zij is geïnterviewd voor de rubriek Verdienen en Uitgeven van het NRC. Zij vertelt waarom haar werk bij HappyNurse zo belangrijk voor haar geluk is.

"Bij HappyNurse, een keten van thuiszorg-teams, voel ik me goed. Ik ben manager en wijkverpleegkundige bij de vestiging in Soest en stuur acht medewerkers aan. Als we nieuwe cliënten krijgen doe ik de intake en indicatie. Dan overleg ik met de huisarts en alle andere hulpverleners, bijvoorbeeld een expert over dementie. Ik houd van dat interdisciplinaire. Ik heb geen wereldsalaris. Maar dit werk geeft me zoveel vrijheid en voldoening, dat is me alles waard." 

 

Lees de rest van Trudy's verhaal in het NRC.Trudy Snijders vertelt in de tuin van haar chalet over geluk met een HappyNurse jasje aan

Foto: NRC/Bob van der Vlist

Wil je ook meer geluk in je werk?

Kom dan werken als HappyNurse. Of start je eigen wijkteam, of uitzendbureau.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord