Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Wie zitten er in de WAR

De WAR (Wijkzuster Advies Raad), bestaande uit Pamela Augustinus, Margriet Croonenberg, Valerié Hirschfeld, Trudy Snijders en Miep Wassenaar, kwam op dinsdag 18 juni voor het eerst bij elkaar. De WAR is namens alle Happy Wijkzusters direct betrokken bij de kwaliteit van de zorgverlening door HappyNurse Thuiszorg. Op basis van hun ervaring, vakkennis en direct contact met cliënten en mantelzorgers geven zij de directie advies over het beleid zoals dat is opgenomen in het Handboek.

 

De WAR gaat ervoor zorgen dat de wijkzusters van HappyNurse direct geïnformeerd worden over aanpassingen van het beleid en nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Ook is het mogelijk om als wijkzuster zelf beroepsinhoudelijke input te leveren aan de WAR. 

 

Wie zitten er in de WAR?

Trudy Snijders is wijkzuster in Soest. Zij is een verpleegkundige in hart en nieren en ervaart in haar werk hoe belangrijk het is om breder te kijken. Zij is daarom ook direct betrokken bij het platform voor wijkverpleegkundigen in Soest.


Margriet Croonenberg is wijkzuster in Sittard, Geleen, Roermond en Maastricht en heeft hier haar handen vol aan. Toch maakt zij tijd vrij voor de WAR omdat zij goede informatie-uitwisseling tussen de organisatie en de wijkzusters belangrijk vindt.


Pamela Augustinus is wijkzuster in Leidschendam/Voorburg, al 9 jaar wijkzuster en hecht vooral veel belang aan het coachen van haar team om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan en er ruimte is voor eigen initiatief. Dit is natuurlijk voor de hele organisatie van belang.


Valerieé Hirschfeld is wijkzuster van team Prins Alexander Rotterdam. Vooral het begeleiden van leerlingen is voor haar een uitdaging. Zij zit in de WAR omdat zij in het werk tegen zaken aanloopt die volgens haar efficiënter kunnen en daar wil ze graag haar bijdrage aanleveren.

 

Vanaf nu komt de WAR om de maand bij elkaar en in de tussentijd wordt er digitaal gewerkt aan adviezen en informatie richting de collega’s.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

SNCU
ISO 9000
Actiz
Erkend leerbedrijf
ABU