Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Bij HappyNurse Thuiszorg denken cliënten en mantelzorgers actief mee over het thuiszorgbeleid. Dit gebeurt in de cliëntenraad, een orgaan dat de cliënten van HappyNurse vertegenwoordigt en meedenkt, (ongevraagd) feedback en adviezen geeft aan de directie van HappyNurse Thuiszorg omtrent de zorgverlening en de beleving van de cliënten. De Happy Cliëntenraad behartigt de belangen van alle (huidige en toekomstige) cliënten van HappyNurse Thuiszorg.

 

Marga, Anke, en Lida zijn lid van de cliëntenraad van HappyNurse Thuiszorg. Zij stellen zich hieronder aan u voor.

leden van de cliëntenraad van HappyNurse Thuiszorg; Marga, Anke en Lida

 

Marga de Ceuninck van Capelle-Ebbeling

“Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Marga de Ceuninck van Capelle-Ebbeling en ben 68 jaar. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en twee kleinkinderen. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in de zorg aan mensen. Eerst ruim 10 jaar als niet verzorgende in de toenmalige thuiszorg. Daarna bijna 25 jaar als patiëntencontactpersoon/klachtenfunctionaris in een groot algemeen ziekenhuis. Na mijn pensionering heb ik nog twee jaar in een grote particuliere gezondheidszorginstelling klachten behandeld en het klachtenbeleid opgezet. De ervaring die ik in mijn werk heb opgedaan wil ik graag als lid van de cliëntenraad van HappyNurse inzetten om de cliënten en de organisatie HappyNurse te helpen met het realiseren van goede zorg.

 

Anke Bodaar-van Baak

“Mijn naam is Anke Bodaar-van Baak, ben getrouwd en woon sinds 1978 in Lelystad. Wij hebben 3 (inmiddels volwassen) kinderen, en zijn ontzettend trots op en blij met onze 5 kleinkinderen. Na mijn afstuderen aan de Sociale Academie in Amsterdam heb ik een aantal jaren als maatschappelijk werkende gewerkt in de jeugdhulpverlening bij HVO in Amsterdam. Na onze verhuizing richting Lelystad ben ik aan de slag gegaan bij de Gemeenschappelijke Indicatie Commissie Flevoland, daarna over gegaan via de GGD, RIO en de laatste jaren als indicatiesteller bij het CIZ. Inmiddels geniet ik al weer een paar jaar van mijn pensioen, ga graag op vakantie, ben regelmatig in de sportschool actief en zit regelmatig op de fiets! Ik hoop dat ik met mijn werkervaring een actieve bijdrage kan leveren aan een goed functionerende cliëntenraad.”

 

Lida Wurtz-Hannessen
“Als lid van de cliëntenraad van Happy Nurse Thuiszorg wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Lida Wurtz-Hannessen en woon in Venhuizen (Noord-Holland) met mijn echtgenoot. Mijn leeftijd is 63 jaar. Ik heb ruime werkervaring opgedaan in de gezondheidszorg van 1974 tot 2015. Ben opgeleid tot verpleegkundige, waarna ik een aantal specialisaties heb gevolgd. De laatste periode ben ik werkzaam geweest binnen het facilitaire bedrijf van het ziekenhuis (diverse functies) met als laatste job reintegratie-adviseur bij P&O&O. Vanaf 2010 ben ik de mantelzorger voor mijn echtgenoot en ben hierdoor in aanraking gekomen met de thuiszorgorganisatie HappyNurse. De reden dat ik besloten heb om mij aan te melden bij de cliëntenraad is dat ik gezien mijn achtergrond en ervaringsdeskundige van thuiszorg mee kan denken met de ontwikkelingen binnen de thuiszorg en samen met de andere leden de wensen van de cliënten kan bespreken.

 
Vacature cliëntenraadslid

Er is nog een vacature voor een cliëntenraadslid. Bent u geïnteresseerd om mee te denken en te adviseren in het belang van de cliënten? Bekijk dan de vacature.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Logo
ABU
Logo
Logo