Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Marijke Horstink
Marijke Horstink

Per 15 april 2020 treedt Marijke Horstink terug als eigenaar en directeur van HappyNurse.

 

Na twaalf intensieve jaren waarin zij HappyNurse, samen met haar businesspartner Marcel Slaghekke, heeft uitgebouwd van een klein zelfstandig detacheringsbureau voor gespecialiseerde verpleegkundigen tot een Franchise organisatie van een Landelijk Uitzendbureau voor Nurses, met een eigen Campus én een succesvolle Thuiszorgorganisatie met landelijke dekking, is het nu tijd om de leiding over te geven voor consolidatie en verdere groei van de organisatie. Marcel Slaghekke blijft enige eigenaar van HappyNurse en zet zelf de directe leiding van de uitzendorganisatie voort. Hij zal samen met Operationeel directeur Enrike Rutten en Financieel directeur Martin Schoonhoven de directie vormen van HappyNurse Uitzendbureau. Zowel Enrike Rutte als Martin Schoonhoven zijn zeer ervaren in de aansturing van uitzendorganisaties in de zorg.

 

HappyNurse Thuiszorg zal vanaf 30 maart 2020 worden aangestuurd door bestuurders Marije Broekman en Robert-Jan van den Berg. Zij rapporteren aan de Raad van Commissarissen, die onveranderd blijft. Beiden kennen

 

HappyNurse en het gedachtengoed van HappyNurse Thuiszorg door en door. Marije Broekman heeft enkele jaren als regiomanager van HappyNurse Thuiszorg direct de HappyNurse wijkteams aangestuurd en is zeer ervaren in Thuiszorg en coaching en begeleiding van de Thuiszorgondernemers. Robert-Jan van den Berg is al zijn hele carrière betrokken bij diverse Franchise formules, waaronder formules in de zorg en was ook betrokken bij de ontwikkeling van de HappyNurse Thuiszorg Formule.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU