HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug
Nieuws Website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. Met een uitgebreid overzicht van alle vacatures en onze vestigingen.

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over onze vestigingen en vacatures. De website is interactief en gekoppeld aan de verschillende social media. Zo kunt u onze Twitter account volgen, u aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief en de laatste nieuws- en persberichten lezen. Bovendien publiceren wij regelmatig interessante artikelen in ons nieuwsarchief die voor u ook interessante informatie bevatten. Klik er eens in rond!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord