HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug
NNB2014-3D-Flexible Kaft

De nieuwe Nurse Notebook is er weer! Nurse Notebook is de gratis handigste, vrolijkste agenda speciaal voor verplegend en verzorgend personeel. Vol nuttige informatie en met een praktische dienstplanning.

Dit jaar met een heel nieuw uiterlijk, een handige nieuwe manier om je extra inkomsten uit ORT te berekenen en aandacht voor mannelijke verpleegkundigen. Bestel jouw Nurse Notebook 2014 op www.nursenotebook.nl  

Adverteren in de Nurse Notebook?

De Nurse Notebook biedt interessante mogelijkheden voor commerciële uitingen en arbeidsmarktcommunicatie. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Nurse Notebook via info@nursenotebook.nl.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.DDDoelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord