Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
NNB2014-3D-Flexible Kaft

De nieuwe Nurse Notebook is er weer! Nurse Notebook is de gratis handigste, vrolijkste agenda speciaal voor verplegend en verzorgend personeel. Vol nuttige informatie en met een praktische dienstplanning.

Dit jaar met een heel nieuw uiterlijk, een handige nieuwe manier om je extra inkomsten uit ORT te berekenen en aandacht voor mannelijke verpleegkundigen. Bestel jouw Nurse Notebook 2014 op www.nursenotebook.nl  

Adverteren in de Nurse Notebook?

De Nurse Notebook biedt interessante mogelijkheden voor commerciële uitingen en arbeidsmarktcommunicatie. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Nurse Notebook via info@nursenotebook.nl.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.Doelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.DDDoelgroep: Verzorgenden, Verpleegkundigen, MBO, HBO, algemeen en gespecialiseerd.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ISO 9000
Actiz
ABU
SNCU
Erkend leerbedrijf