HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

We staan met een stand op Zorgtotaal 2019, van 12-14 maart. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met HappyNurse. Dus wil je meer weten over het werken bij HappyNurse en de voordelen daarvan, kom naar Zorgtotaal in de Jaarbeurs, Utrecht.

 

Presentaties

Ga je op dinsdag 12 maart of donderdag 14 maart? Dan kun je de presentaties van Marijke Horstink bijwonen. Marijke is oprichter en directeur bij HappyNurse.  Zij geeft twee presentaties, waarin ze vertelt over hoe we samen de zorg beter kunnen maken. En hoe het werkgeluk van zorgprofessionals verhoogd kan worden. Inschrijven voor dit seminar kan via de site van Zorgtotaal. Wil je zien wat je er nog meer kunt doen, bekijk dan het volledige programma.

Zorgtotaal 2019

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord