HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Ben je helpende, verzorgende IG of verpleegkundige en op zoek naar een leuke baan in de zorg in Leiden? Kom dan naar de open sollicitatie middag van HappyNurse Leiden op 20 maart.

Flyer voor open sollicitatie van HN Leiden op 20 maart. Tijd: 14.00 tot 17.00 uur, locatie: Café Anne&Max, Gangetje 2, 2311 ER Leiden

 

Schrijf je in via leiden@happynurse.nl of kom spontaan langs bij Café Anne&Max (Gangetje 2, Leiden) tussen 14.00 en 17.00 uur om kennis te maken en vertel ons wat jij zoekt in je (loop)baan.

 
Andere regio?

Woon je niet in de buurt van Leiden, maar zou je wel meer willen weten over het werken via HappyNurse? Neem dan contact op met een vestiging in jouw buurt.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord