Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Sabina vertelt over haar werk als Helpende+ bij HappyNurse
Sabina vertelt over haar werk als Helpende+ bij HappyNurse
Sabina Thijssen werkt sinds september 2016 bij HappyNurse Sittard als Helpende +. Ze werkt voornamelijk in de ouderenzorg en doet dat bij verschillende instellingen. Dat is ook wat ze zo fijn vindt aan het werken bij HappyNurse: 

 

‘De vrijheid van het werk! Je werkt niet altijd voor dezelfde instelling waar je vaste uren draait, maar je bent vrij om zelf aan te geven wanneer je wilt werken. Je moet wel je uren maken, maar je hebt veel vrijheid in wanneer je dat doet.

Dat past heel goed bij mij en zorgt ervoor dat HappyNurse voor mij de perfecte werkgever is.’

 

 

Binnen een week beginnen

Voordat Sabina bij HappyNurse begon, zat ze een tijdje thuis met een burn-out. Toen het weer beter ging wilde ze graag weer aan de slag. Maar ondanks het vele solliciteren, lukte het maar niet om een nieuwe baan te vinden. Tot ze een bericht van HappyNurse voorbij zag komen op Facebook:

‘Ik reageerde en ontving binnen een uur al een WhatsApp-berichtje van iemand bij HappyNurse. Na ons contact mocht ik de volgende dag al op sollicitatie komen. Dat was een heel fijn gesprek. Er was meteen een goede klik. Ik mocht zelf aangeven wanneer ik er klaar voor was om weer te beginnen. Dat was meteen de week erna. Zo ging het dus ineens allemaal heel snel en was ik een week later al aan het werk.’

 

Geen nummer

Sabina heeft dagelijks contact met HappyNurse. Dan gaat het bijvoorbeeld over de roosters of de instellingen die iemand zoeken. Dat contact verloopt via WhatsApp en gaat voornamelijk over werk. Maar mocht Sabina een keer ergens mee zitten of iemand nodig hebben om mee te praten, dan kan ze dat ook aangeven. Er is altijd iemand bij HappyNurse die de tijd neemt om te helpen.

 

‘Het is een van de weinige organisaties die ik ken waar je geen nummer bent. Bij HappyNurse zijn ze echt heel erg betrokken en begaan met mij als persoon. Als ik contact met ze opneem, spreken ze mij aan met mijn naam en weten ze meteen wie ik ben. Ik ben zelf ook een heel warm persoon. Net als veel anderen in de zorg dat ook zijn. Dus dan verwacht je dat ook een beetje van je werkgever. Door de warme band die ik met HappyNurse heb, kan geen werkgever mij nu overhalen om over te stappen en bij hun te komen werken.’

 

Ook bij HappyNurse aan de slag?

Het is duidelijk, Sabina is proud to be a HappyNurse. Spreekt wat Sabina je vertelt je aan en ben je benieuwd of er tussen jou en HappyNurse ook een klik is? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures of er een leuke baan in de zorg voor je tussen staat. Je kunt ook contact opnemen met een van onze recruiters bij een HappyNurse vestiging bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder! 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU