HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Maandag 25 maart hebben Robin Dessens (HappyNurse Almere) en Moniek van Dam (HappyNurse Hilversum) gesproken over mogelijkheden hun samenwerking verder uit te breiden.


‘We hebben in de afgelopen maanden gemerkt dat we door samen te werken een hogere invullingsgraad bij klanten kunnen behalen. Als ik onze flexmedewerkers al heb ingezet, en een klant is nog op zoek naar medewerkers, dan kan ik de vraag uitzetten bij Robin", aldus Moniek. "Voor zorgmedewerkers is de samenwerking ook interessant, omdat we meer werkuren kunnen bieden, maar ook meer interessante functies."

Is jouw interesse gewekt om in de regio te werken voor HappyNurse, neem dan contact op met een van de twee vestigingen.

 

Robin en Moniek bekrachtigen de samenwerking van HN Hilversum en Almere

 

Marktpositie

De twee vestigingen willen een sterkere marktpositie verwerven. "Door het uitgebreidere aanbod in de regio zijn we voor meerdere zorginstellingen als ziekenhuizen en verpleeghuizen nu nog interessanter”. Achter de schermen zijn Robin en Moniek al enige tijd bezig om een klant in Lelystad gezamenlijk te activeren en hebben deze samenwerking bekrachtigd middels een lunch. Binnenkort zullen ze samen afreizen naar Lelystad om spontaan deze klant te gaan verrassen.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord