Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Top 5 gadgets voor Nurses

Regelmatig komen we leuke gadgets tegen voor zorgpersoneel die het werk een stukje aangenamer en makkelijker maken. Hieronder vind je een paar handige hebbedingetjes die we voor jou hebben gespot. 


Handige magnetronbeker

Wat te denken van deze handige magnetronbeker. Thuis je maaltijd voorbereiden en tijdens de pauze even snel je hapje opwarmen in de magnetron. Zo breng je jouw energielevel direct weer op peil. 

 magnetronbeker

Schoeisel tegen vermoeide voeten

Op NursesDNA vind je nu tal van leuke schoenen in de aanbieding. Comfortabele en veilige (anti-slip) schoenen speciaal voor mensen die werken in de zorg. Dus merk je dat je aan het einde van de werkdag vermoeide voeten hebt? Dan is het misschien tijd voor nieuw schoeisel. Bekijk de vele leuke aanbiedingen. 

 

Eenvoudig pillen doorsnijden

Geen gedoe meer met pillen afbreken, maar gewoon simpel de pil precies in het midden doorsnijden. Leg de pil in de pillensnijder en druk daarna de houder dicht. Het ingebouwde mesje snijdt de pil in twee delen en worden opgevangen in het bakje.

 

Licht in het donker

Deze LED pen is het handige hulpje tijdens je nachtdiensten. Met een schuifje aan de zijkant van de pen zet je het licht aan en uit. De pen geeft een helder wit licht en is er in diverse leuke kleuren. 

  

Nurse Notebook 2020

Je hebt ‘m waarschijnlijk al, de alom bekende Nurse Notebook 2020. Wist je dat de HappyMoment verhalen van de 12 verpleegkundigen ook online te lezen zijn? Lees ze hier, evenals die van heel veel andere zorgprofessionals.

 

Meer leuke gadgets bekijken? Vind ze op:

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU