Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Training Mentaal Fit voor thuiszorgpersoneel succesvol
Training Mentaal Fit voor thuiszorgpersoneel  succesvol

Op vrijdag 17 april j.l. vond het eerste webinar ‘Mentaal Fit voor Nurses in Wijkteams’ plaats. Thuiszorgmedewerkers van HappyNurse konden digitaal meedoen aan het event via een livestream verbinding.

Gedurende een half uur behandelde Stephanie Roovers-Siemerink - regio manager bij HappyNurse Thuiszorg en tevens Mentaal Fit coach - zowel theorie als praktijkvoorbeelden. Want ook voor zorgprofessionals is het essentieel om in deze COVID-19 periode zo goed mogelijk om te gaan met stress door in je ‘groene zone’ te blijven.

 

Tevens kwamen er bij diverse vragen ook concrete antwoorden en ervaringen vanuit de zorgprofessionals binnen via de chat. Want thuiszorgpersoneel heeft te maken met extra spanningen en mogelijke negatieve gevoelens die het werken lastig kunnen maken. Vanuit het motto dat een Happy Nurse zorgt voor een Happy Cliënt, blijft HappyNurse zich permanent inzetten voor het welzijn van de eigen medewerkers. Zowel met coaching en begeleiding in de wijkteams en bij de uitzendbureaus als met andere innovatie tools en mogelijkheden. 

 

Op basis van de positieve reacties en feedback, is al gelijk besloten op korte termijn nieuwe webinars voor Nurses te gaan organiseren. 

 

Wil je meer weten hoe het is om een Happy Nurse te zijn? Bekijk dan eens de informatie over Werken bij HappyNurse.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU