HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

We kregen bericht van HappyCampus dat onze collega's Yasmin en Mitchell zijn geslaagd voor de opleiding Verzorgende IG aan het ROC van Amsterdam. Gefeliciteerd!

Mitchel Perdon geslaagd via HappyCampus, foto van de diplomauitereikingMitchell Perdon heeft eerst zijn verzorgende C diploma bij het ROC van Amsterdam behaald en is daarna gelijk doorgegaan voor zijn Verzorgende IG. Hij werkt voor HappyNurse uitzendbureau van Werner de Groot (Bilthoven en Hardenberg). Mitchell is ontzettend enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Wij willen een speciale dank uitspreken naar zijn werkbegeleider, Dori de Jong en wensen hem heel veel geluk in zijn verdere carrière bij HappyNurse.


Yasmin el Moebarik geslaagd via HappyCampus, foto van de diplomauitereiking

Yasmin el Moubarik heeft haar Verzorgende IG afgerond bij het ROC van Amsterdam. Zij werkt voor Jolanda Scholte van wijkteam Zoetermeer.

Yasmin is een echte aanpakker en is er vol voor gegaan. Zij heeft nog veel meer in haar mars en gaat door naar de Verpleegkundige opleiding. Een speciale dank gaat uit naar de werkbegeleiders, Jolanda en Cora. Wij wensen Yasmin eerst een heerlijke welverdiende zomer toe en zien elkaar terug in het nieuwe schooljaar!

 

HappyCampus

Wil je meer weten over het volgen van een opleiding via HappyCampus? Kijk dan op https://happycampus.nl.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord