Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Twee nieuwe wijkteams bij HappyNurse

HappyNurse is twee wijkteams rijker. Karima el Monyri en Nezcca Juliana starten binnenkort als kersverse onderneemsters; Karima opent het wijkteam 'Veenendaal Noord' en Nezcca opent het wijkteam 'Woensel Zuid'.

 

Lees het verhaal van Karima. Het verhaal van Nezcca volgt binnenkort.

"Mijn naam is Karima el Monyri, ik ben 42 jaar oud en onderhand 20 jaar verpleegkundige met veel plezier. Ik ben getrouwd en moeder van 3 super lieve kinderen (soms een tikkeltje eigenwijs, maar dat hebben ze niet van een vreemde). Mijn gezin vindt het ondernemerschap een mooie uitdaging en steunt mij volledig.

 

kaart van nederland met alle vestiging van happyNurse en de pijlen naar de lokatie van de nieuwe wijkteams

Ik heb in het verleden in het Amc gewerkt, waar ik veel geleerd heb. Tevens heb ik op een kinderafdeling gewerkt en daar mijn kinderaantekening behaald (inmiddels 14 jaar geleden). Na mijn ziekenhuiservaring ben ik in de thuiszorg gaan werken. Hier heb ik toen voor gekozen, omdat ik geen nachtdiensten meer wilde draaien. 

Eenmaal werkzaam in de thuiszorg heb ik mijn hart aan haar verloren. Je kunt namelijk zo veel betekenen voor de mensen thuis. Er is niets beter dan goede zorg in eigen huis. Het contact met cliënten kan heel intens zijn en van lange duur; je bouwt écht een band op met de mensen. 


Ik vind het belangrijk dat mijn team inziet hoe belangrijk het is om kwalitatieve zorg te bieden. Daartegenover moeten medewerkers zich gewaardeerd voelen, want mensen die in de zorg werken zijn goud waard en daar moeten we zuinig op zijn."

 

Start je eigen wijkteam

Wil je meer weten over het starten van je eigen wijkteam? Kijk dan op de site.

 

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

SNCU
ISO 9000
ABU
Erkend leerbedrijf
Actiz