HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Uit een analyse van inkoopcoöperatie Intrakoop blijkt dat vacatures voor artsen of verpleegkundig personeel in ziekenhuizen steeds vaker langer dan drie maanden open staan. 28 Procent van de patiëntgebonden banen is ‘moeilijk vervulbaar’.

 

In 2018 waren er 1360 moeilijk vervulbare vacatures, zo blijkt uit de analyse van de jaarverslagen van 78 ziekenhuizen. In totaal zijn er ruim 8.000 openstaande vacatures, waarvan de helft patiëntgebonden banen zijn.

 

Openstaande vacatures?

Bent u op zoek naar personeel? Neem dan eens contact op met HappyNurse. Wij leveren direct uitzendkrachten voor uw zorginstelling op basis van flexibele inhuur en detachering. Ook verzorgen wij werving en selectie, payrolling en ZZP-bemiddeling.

 

openstaande vacatures verpleegkundigen

Bron: Inkoopcoöperatie Intrakoop

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord