HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Op de Dag van de Verpleging op 12 mei zijn we gestart met het initiatief "HappyMoment" van zorgverleners. Er zijn al veel leuke inzendingen binnengekomen in de afgelopen paar dagen. Een aantal van deze HappyMoments van zorgmedewerkers zullen we de komende dagen op social media delen.

Wat maakt jou Happy?

Alle zorgprofessionals – dus ook jij - kunnen aangeven wat een moment in je werk is waar jij je Happy bij voelt. Deel dat met ons en maak kans op een unieke fotorapportage door een professionele fotograaf, die jouw HappyMoment gaat fotograferen.

 

We zijn benieuwd waar jij blij van wordt. Deel dat met ons via het formulier, maar reageren op onze berichten op Facebook mag natuurlijk ook! 

 

happymoment vk

 

 

 

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord