HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft op 15 mei gecommuniceerd dat ze twee van de wijkteams van HappyNurse Thuiszorg in Den Haag onder verscherpt toezicht stellen. IGJ vindt dat er verbeteringen nodig zijn om goede zorg te kunnen leveren bij de wijkteams Escamp en Schilderswijk.

De betreffende 2 wijkteams blijven overigens actief met zorg aan cliënten leveren, net zoals alle andere wijkteams van HappyNurse Thuiszorg dat blijven doen. De uitspraak van de IGJ heeft geen betrekking op de uitzendbureaus van HappyNurse.

 

HappyNurse Thuiszorg is geschrokken, betreurt de beslissing en neemt gelijk aanvullende maatregelen. Er is besloten om het reeds bestaande kwaliteitsteam per direct uit te breiden om zo beide wijkteams versneld aan alle normen van de Inspectie te laten voldoen.


Inhoudelijke begeleiding en toetsing

HappyNurse Thuiszorg is bezig een integraal verbeterplan uit te rollen en richt zich erop om de twee teams binnen een half jaar te laten voldoen aan de normen van de IGJ en dat er een cultuur van continu verbeteren blijft bestaan in de hele organisatie. Zo gaat het versterkte kwaliteitsteam naast inhoudelijke begeleiding bij de 2 wijkteams, ook alle andere wijkteams toetsen. Tevens worden beide Service Centers in deze toetsing meegenomen. Overigens werkt HappyNurse Thuiszorg met een eenduidig kwaliteitsbeleid en vanuit een heldere visie voor cliënten in de zorg. 

 

Volle inzet, vertrouwen in een goede afloop

Marijke Horstink HappyNurse

Marijke Horstink, directeur HappyNurse Thuiszorg & Uitzendbureau: “ Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk en met de volle 100% inzet dit traject met de Inspectie tot een succes gaan maken. Sterker nog, als HappyNurse Thuiszorg komen we hier nog beter uit. Ik wil daarom alle medewerkers alvast bedanken voor de te leveren (extra) inzet. Als er vragen zijn over dit traject, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag.” 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord