HappyNurse Nieuws

HappyNurse thuiszorg en uitzendbureau zijn regelmatig in het nieuws.
< terug
banner groningen

HappyNurse Uitzendbureau is per 1 september 2017 een vestiging rijker. Watte Linstra zal vanuit Zuidlaren zijn HappyNurse-vestiging als zelfstandig ondernemer leiden.

 

Betrokken en ambitieus

Watte heeft een carrière van 35 jaar in de financiële wereld achter de rug. Vanuit deze wereld is hij bekend met intensieve klantcontact. Voor Watte voelt klant- en resultaatgerichtheid dan ook als tweede natuur. “Ik ben een echt mensenmens. Ik ben leergierig en ga geen uitdaging uit de weg. Ik kan niet wachten om als HappyNurse ondernemer aan de slag te gaan.”, aldus Watte.

 

Waarom HappyNurse

Na jaren in de financiële wereld gewerkt te hebben, was Watte toe aan een nieuwe uitdaging waarin hij zijn ondernemersgeest tot uiting kan brengen: “Bij HappyNurse zijn de collega’s zeer oprecht, behulpzaam en betrokken. Dit past goed bij mijn instelling. HappyNurse voelt als een warm bad.” Wat hemvooral aanspreekt is de persoonlijke aandacht voor klant en personeel. In zijn rol als ondernemer bij HappyNurse zal Watte zich bezighouden met het bemiddelen van zorgprofessionals bij opdrachtgevers in de zorgsector in Groningen, Zuidlaren en omstreken.

Voor specifieke vragen over HappyNurse Groningen kunt u contact opnemen met Watte Linstra. E:​groningen@happynurse.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord